Un comentariu

Comunicat de Presă Deputat Nicolae Bănicioiu: Cezar Preda dă dovadă de lipsă de caracter atacând familia lui Victor Ponta

COMUNICAT DE PRESĂ

Nicolae Bănicioiu: Cezar Preda dă dovadă de lipsă de caracter atacând familia lui Victor Ponta

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu consideră inacceptabilă invocarea în bătălia politică de către prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a mamei premierului.

„Atacul lansat de Cezar Preda la adresa premierului Victor Ponta, prin invocarea mamei sale, este o dovadă de josnicie și lipsă de caracter. Din păcate, cei din PDL nu au limite atunci când vine vorba de lupta politică. Așa cum fără pic de rușine atacă Guvernul pentru situația fondurilor europene, deși documentele Comisiei Europene arată clar că problemele au fost generate de furturile din timpul guvernării PDL, la fel nu există niciun pic de rușine în lansarea unor atacuri la persoană sau la familiile rivalilor politici.

Având în vedere funcția pe care Cezar Preda o deține în PDL, solicit domnului Vasile Blaga să se disocieze public de atacul lansat de subalternul său direct la adresa familiei lui Victor Ponta.

În caz contrar, nu putem decât să concluzionăm că astfel de atacuri fac parte din strategia de campanie a PDL care se va reduce, ca de atâtea ori, la murdărirea spațiului public prin afirmații calomnioase și lipsite de orice fel de etică”, a spus Nicolae Bănicioiu.

Biroul de Presă al PSD

 

One comment on “Comunicat de Presă Deputat Nicolae Bănicioiu: Cezar Preda dă dovadă de lipsă de caracter atacând familia lui Victor Ponta

  1. Este de-a dreptul murdar si consider lipsa de respect si de fairplay sa ataci familia cuiva ,in momentul in care nu mai ai argumente politice sa poti spune ceva.E o nerusinare si consider ca un asemenea personaj trebuie tratat ca atare .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: