Lasă un comentariu

PSD – Comunicat de presa – Presedinte Victor Ponta, privind acuzatiile aduse de catre fostul ministru bulgar Tsvetan Tsvetanov la adresa liderului PES

Președintele PSD, Victor Ponta: Acuzațiile aduse de către fostul ministru bulgar Tsvetan Tsvetanov la adresa liderului PES, Serghei Stanisev, nu sunt mai mult decât simple neadevăruri venite pe fondul luptei electorale din Bulgaria

Victor-Ponta-USL-mijl-Agerpres“Acuzațiile aduse de către fostul ministru bulgar Tsvetan Tsvetanov la adresa liderului PES, Serghei Stanisev, nu sunt mai mult decât simple neadevăruri venite pe fondul luptei electorale din Bulgaria.

Este pur și simplu ridicol să susții că ocuparea unei funcții atât de prestigioase precum președintele Partidului Socialiștilor Europeni poate fi influențat în vreun fel, în afara practicilor democratice. Este o acuzație care aduce ofense întregii familii social-democrate europene și politicii moderne europene, deopotrivă.

Se cunosc tensiunile specifice unei campanii electorale, însa nu există scuze atunci când se ajunge la astfel de atacuri nedemne, care intră în contradicție cu valorile Uniunii Europene.

Am incredere că asemenea conflicte sterile vor fi puse deoparte pentru a asigura o desfașurare liniștită și corectă a alegerilor din Bulgaria.”

About cafeneauapsd

https://www.facebook.com/CafeneauaTSD/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: