Lasă un comentariu

Cătălin Ivan: După ce 740.000 de români și-au pierdut sursele de venit în timpul lui Boc, USL redă oamenilor locurile de muncă

Cătălin Ivan: După ce 740.000 de români și-au pierdut sursele de venit în timpul lui Boc, USL redă oamenilor locurile de muncă

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, europarlamentarul Cătălin Ivan, afirmă că România a intrat în paradigma creșterii economice și a creării locurilor de muncă odată cu venirea la guvernare a USL, mărturie stând inclusiv cele circa 100.000 de noi contracte de muncă apărute în ultimul an.

„De mai bine de un an, România a intrat într-o nouă paradigmă: cea a creșterii economice și a creării locurilor de muncă. Odată cu venirea USL la guvernare, accentul s-a mutat asupra atragerii de noi investitori, asupra oportunităţilor de dezvoltare economică și asupra creșterii gradului de ocupare pe piața muncii, iar rezultatele se văd deja: în ultimul an au apărut circa 100.000 de noi contracte de muncă, numărul salariaților stabili ajungând la 4,37 de milioane.

Pe plan european, această cifră plasează România pe locul trei în ceea ce privește crearea de locuri de muncă stabile în ultimul an”, subliniază purtătorul de cuvânt al PSD.

Europarlamentarul Cătălin Ivan mai arată cu USL „redă oamenilor sursele de venit”, după ce 740.000 de români și-au pierdut locul de muncă în timpul guvernării Emil Boc.

„În timp ce guvernarea PDL a fost caracterizată de tăieri și disponibilizări – 740.000 de români pierzându-și locul de muncă în timpul lui Emil Boc – USL face reparații sociale și redă oamenilor sursele de venit. S-a revenit deja la regula de angajare 1 la 1, eliminând posturile neocupate și create politic. Obiectivul strategic pentru România este de a avea un număr de angajați cel puțin egal cu cel al pensionarilor”, afirmă Cătălin Ivan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: