Lasă un comentariu

Bine v-am regăsit, dragi prieteni!

După o perioadă de pauză, revin pe acest blog și pe  Twitter. Anul acesta pe 2 Februarie se împlinesc 13 ani de când activez în PSD sector 1. Cu această ocazie vreau să vă împărtăşesc câteva gânduri şi experienţe personale trăite alături de oameni deosebiţi.

vasile motocAm pornit de jos şi tot ce am realizat până acum, am realizat prin muncă şi loialitate faţă de partid.
În tot acest timp am fost doar omul partidului. Nu am fost şi nu voi fi vreodată omul cuiva anume ci voi continua să fiu omul PSD, dedicat partidului şi muncii în echipă.

Pentru mine, loialitatea faţă de partid înseamnă atât respectarea deciziilor venite de la conducere, cât şi responsabilitatea mea personală faţă de membrii şi simpatizanţii noştri.
În acelaşi timp, am fost implicat în toate campaniile electorale din 2002 până în prezent, atât la planificare şi organizare la nivel de sector, cât şi în munca de teren, din poartă în poartă, din uşă în uşă, la afişe sau corturi. Cunosc foarte bine problemele oamenilor de pe foarte multe străzi şi din cartiere şi sunt cunoscut de foarte mulţi cetăţeni ca unul care i-a ascultat mereu şi care a încercat să îi ajute.
Principalul nostru obiectiv în sectorul 1 trebuie să rămână tocmai alegătorii şi modul în care îi vom convinge să ne dea votul. Trebuie să analizăm şi să decidem cu foarte mare responsabilitate ca să păstrăm ce am făcut bine şi să nu repetăm greşelile din trecut.

 

Pentru asta îi indem pe toţi membrii de partid alături de care am lucrat pe parcursul acestor 13 ani, să continuăm munca în sector, alături de oameni şi în folosul lor, astfel încât electoratul să ne simtă preocupaţi să le rezolvăm problemele. Cred cu tărie că alegerile se câştigă pe stradă, vorbind cu oamenii şi câştigându-le încrederea, mergand din uşă în uşă, în pieţe şi parcuri, bătând toate cartierele cu piciorul, de la cele mai bogate şi frumoase până la cele mai sărace.
În încheiere vreau să felicit noua conducere a PSD sector 1 şi să le urez tuturor succes în munca de reconstrucţie, pentru găsirea celei mai bune strategii de atingere a obiectivelor partidului în sectorul nostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: