Lasă un comentariu

Primăria Sectorului 1 revine la sediul din Bulevardul Banu Manta

M-am întors la birou de câteva zile și vă dau o veste: întreaga activitate a Primăriei Sectorului 1 va fi reluată de luni, 27 aprilie 2015, la sediul din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Vă voi aștepta la noul meu birou, alături de colegii mei.

Câteva detalii tehnice, foarte importante:

Până la data mutării, în săptămâna 20-24 aprilie, serviciile de relații cu publicul și alte servicii din subordinea Primăriei – Serviciul Urbanism, Serviciul Reabilitare Termică, Serviciul Fond Imobiliar, Serviciul Publicitate etc. – vor funcționa în paralel atât în sediul din Șos. București-Ploiești nr. 9-13, cât și în sediul din Bd. Banu Manta nr. 9.

De asemenea, în perioada 20-24 aprilie, casieria Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale din incinta Primăriei Sectorului 1 va funcționa atât la adresa din Șoseaua București-Ploiești nr. 9-13, cât și la sediul din Banu Manta nr. 9, după următorul program: luni, marți, miercuri, vineri între orele 08.30-16:30 și joi în intervalul 08.30-18.30.

Începând cu data de 27 aprilie, întreaga activitate a Primăriei Sectorului 1 va fi reluată la sediul administrativ din Bulevardul Banu Manta nr. 9.

sediu_primaria_sector_1_banu_manta_b365_61565200

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: