Lasă un comentariu

Încurajăm investițiile în dezvoltarea comunității

În calitate de Viceprimar al Sectorului 1, Vasile Moțoc, am participat joi, 7 ianuarie 2016, la inaugurarea  primului magazin Decathlon din Sectorul 1 al Capitalei. Cu această ocazie, am subliniat importanța investițiilor private pentru dezvoltarea unei comunități.

Fără investiţii nu putem vorbi de dezvoltare economică. În Sectorul 1 am realizat un adevărat parteneriat cu mediul de afaceri, împreună creând una dintre cele mai prospere comunități, care a reușit să genereze 10% din PIB-ul României. Cred că este de datoria fiecărei administrații locale să încurajeze dezvoltarea sectorului privat, principalul contribuabil la bugetul local.

Totodată, am accentuat importanța investițiilor în sport, mijlocul prin care o comunitate se dezvoltă și trăiește sănătos și armonios.

Sportul înseamnă sănătate! Sloganul magazinului Decathlon «Sport pentru toţi – Totul pentru sport» se pliază pe proiectele administrației locale de încurajare a sportului de masă. Organizarea «Cupei 1», cea mai importantă competiție a sportului școlar din Capitală și amenajarea primului sistem de bike-sharing gratuit din România sunt numai câteva dintre proiectele Primăriei Sectorului 1 de promovare a unui mod de viață sănătos.

La eveniment au participat și personalități din lumea sportului, printre care se numără gimnastul Marian Drăgulescu, fostul tenisman Ilie Năstase, loturile de handbal feminin şi masculin şi volei feminin ale clubului CSM Bucureşti.

 

Vasile Motoc IMG_0766 IMG_0753

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: