Lasă un comentariu

Lupta cu zăpada continuă in Sectorul 1

Ca si in cursul nopții trecute, utilajele de dezapezire continuă să se concentreze pe menținerea permeabilitatii arterelor principale, acelea pe care circulă mijloacele de transport RATB.
Prezent pe teren, le-am cerut celor de la ROMPREST ca, până la încetarea viscolului, să îsi sporească eforturile pe marile bulevarde, dar, începând cu orele 12:00, să demareze si operațiunile de degajare de zăpadă a arterelor secundare.

Am verificat si activitatea operatorilor manuali, care dezapezezc, la această oră, refugiilor si stațiile RATB si am dispus ca, imediat după încetarea viscolului să se treacă si la degajarea trotuarelor, astfel încât luni dimineata bucurestenii care locuiesc sau lucreaza in Sectorul 1 sa se poata deplasa in conditii cat mai bune.
Pentru ca operatorul de salubritate să poată dispune de toți muncitorii de care are nevoie, am asigurat cazarea acestora in sala de sport a unei unități de învățământ.

Fac un apel la cetățenii Sectorului 1 si la agenții economici care isi desfășoară activitatea pe raza sectorului să dezapezeasca trotuarele in fața blocurilor, a locuințelor sau a sediilor firmelor.
Am verificat si condițiile de cazare ale persoanelor fara adăpost de la Centrul Social de pe Soseaua Odăi. Pe durata viscolului si a gerului, persoanele fără adăpost trebuie să fie ținute In centru si pe timpul zilei, dacă doresc acest lucru. M-am asigurat de faptul că acestea primesc hrană caldă, ca au posibilitatea de menținere a igienei personale si ca primesc haine călduroasă si curata, la venirea in centru.

Conform datelor oficiale, in Centrul de la Odăi, sunt cazare, in prezent, 94 de persoane si mai există 14 paturi libere.

20160117_102412 20160117_105756 20160117_110400 20160117_121000

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: