Lasă un comentariu

Cerem trecerea Teatrului de Vară Nicolae Bălcescu din Parcul Bazilescu și Complexul Sportiv Cireșarii în subordinea Primăriei Sectorului 1

Domnule Primar General al Municipiului Bucureşti, Ioan – Razvan Sava,
Stimati membri ai Consiliului General al Municipiului Bucureşti,

Am luat act de ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliul General al Municipiului Bucuresti din data de 26 ianuarie 2016.
Am rămas neplăcut surprins să constat proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea Clubului Copiilor Sector 1 – Baza Sportivă Cireşarii din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice în domeniul public al municipiului Bucureşti şi administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti – Clubul Sportiv Municipal.
De asemnea, de Hotărârea privind înaintarea către Guvernul României a cererii de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea Teatrului de Vară Nicolae Bălcescu din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Culturii în domeniul public al municipiului Bucureşti şi administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Vă reamintesc că Primaria Sectorului 1 a început demersurile în anul 2005 solicitând chiar de atunci autorităților centrale transmiterea în administrare a imobilului, compus din teren şi construcții a Parcului Copiilor-Cireşari.

S-au făcut demersuri anual pentru a trece clădirea Teatrului de Vară Nicolae Bălcescu din Parcul Bazilescu de la Ministerul Culturii în administraţia Primăriei Sectorului 1, însă nu au avut succes. Nu a existat până in acest moment un argument puternic din partea Ministerului Culturii pentru faptul că nu dă clädirea în administrarea Primăriei, deşi noi avem disponibilitatea de a investi în refacerea sa şi redarea in circuitul public.

Aceste obiective sunt pe raza Sectorului 1 și trebuie redate locuitorilor acestui sector.

De aceea, vă solicit domnule Primar General să reconsiderați cererile de a trece cele două obiective în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, ci SĂ SPRIJINIȚI EFORTUL NOSTRU DE A TRECE TEATRUL DE VARĂ BAZILESCU ŞI BAZA SPORTIVĂ CIREŞARI ÎN SUBORDINEA CONSILIULUI LOCAL AL SECTORULUI 1.

Fac un apel la locuitorii Sectorului 1 să susținä acest demers încă o dată prin comentariile la acest post.

Daca sunteti de acord cu cererile noastre, va rog sa semnati petitia pe acest site:
http://www.petitieonline.com/teatruldevarabazilescu_parculc…

Vă mulțumesc,
Vasile Moțoc
Viceprimarul Sectorului 1

complex-sportiv-ciresarii-parc img_0100

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: